Az idei évtől egyben kell megfizetnünk a gépjárműadót

Részletfizetés is kérhető.

A korábbi évekkel ellentétben nem kettő, hanem egy részletben kell az idei évtől megfizetnünk a gépjárműadót - figyelmeztet a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Facebook-oldalán.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

 • Ha a gépjárműadóról szóló határozat április 15. után érkezik, akkor az adót a fellebbezési határidő (ami 15 nap) lejártát követő 15 napon belül kell megfizetni.
 • Természetes személyek – beleértve az egyéni vállalkozókat és az áfafizetésre kötelezett magánszemélyeket is – öthavi pótlékmentes részletfizetést kérhetnek, az ezzel kapcsolatos kérelmeket június 30-ig lehet benyújtani.
 • A határidő változása miatt elvileg mindenki kap határozatot, 2025-től azonban már csak az, akinél változik a fizetendő adó összege.
 • Ha nincs változás, akkor csak értesítő érkezik majd, aminek a befizetési határideje az átvételtől függetlenül április 15. lesz.
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hírek