Az igen: Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Ripost, a TV2 és az M1

Nagy valószínűséggel komolyan is gondolták. Nem baj.

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit adták át csütörtökön a Parlamentben, számolt be az eseményről a Bors. Mint írják, „az Érték és Minőség Nagydíj megmutatja azt, hogy az egyes szakágakban ki a legjobb, a megbízható minőséget garantáló, értéket teremtő szolgáltató és termékgyártó Magyarországon” .

Ripost
nyugat

A Kommunikációért Nívódíjat idén a Ripost szerkesztősége, a TV2 hírigazgatósága és az M1 csatornaigazgatósága kapta, mivel az értékelők szerint ez a három sajtószerv tette a legtöbbet a kiemelkedő minőségű értékek bemutatásáért - írja a 24.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek