Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Az iPhone 15 Pro és Pro Max túlmelegedési problémák miatt került a figyelem középpontjába

Az Apple új iPhone 15 modelljei, különösen a Pro és Pro Max változatok kapcsán számos felhasználó panaszkodik túlmelegedési problémákra, mind az Apple fórumain, mind Redditen.

A vásárlók szerint a készülékek titán kerete olyan mértékben felmelegszik, hogy képtelenség hosszú ideig kézben tartani őket.

Az Apple egyik vezető mérnöke, Ming-Chi Kuo szerint a túlmelegedés valószínűleg a készülék tervezési kompromisszumainak tudható be. Az új Pro modellek keretét titánból készítették, ami rossz hővezető, így gátolva a hő eloszlását.

Magyarországon az iPhone árai mindig is magasak voltak, és az új modellek esetében sem kivétel ez alól. Bár a továbbfejlesztett funkciók és dizájn csábítónak tűnhetnek, a túlmelegedési problémák fényében érdemes megfontolni a frissítést.

Sok esetben nem éri meg az upgrade, hacsak nem vagyunk hajlandók figyelmen kívül hagyni az árcédulát, és sürgősen szükségünk van egy új telefonra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek