Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Opel ittas vezetője okozta a BMW-t vezető férfi halálát Ajkán

A Veszprémi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a 30 éves, felfüggesztett szabadságvesztés próbaidejét töltő férfinak, aki ittasan okozott halálos balesetet Ajkán.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az eljárás jelenlegi adatai szerint a személygépkocsiját ittasan vezető elkövető Ajka-Padragkút felől Ajka irányába haladt, amikor áttért a szembejövő forgalmi sávba, és ott nekiütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő másik személygépkocsinak. A baleset következtében a vétlen autó 48 éves vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

Az ittas sofőr Opelje letarolta a BMW-t, a vétlen sofőr meghalt
Veszprém MRFK
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A baleset a férfi szabályszegése miatt következett be, ezért őt a nyomozó hatóság halált okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként, amely a törvény szerint 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntethető.

Az ügyészség a felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt álló elkövető letartóztatását indítványozta a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírójának azzal, hogy a kényszerintézkedés tárgyában az ülés telekommunikációs eszköz használatával kerüljön megtartásra. Az eljárási cselekményre így személyes érintkezés nélkül került sor, azon az ügyész és a gyanúsított is online vett részt.

A BMW vétlen vezetője a helyszínen elhunyt
Veszprém MRFK

A bíróság a letartóztatást megalapozó törvényi feltételek közül a szökés és a bűnismétlés veszélyét állapította meg, azonban ezek kiküszöbölése érdekében elegendőnek tartotta a gyanúsított bűnügyi felügyeletének elrendelését. A végzés nem végleges, az ellen az ügyész a súlyosabb kényszerintézkedés elrendelése végett fellebbezést jelentett be.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés