Az oroszok megint bombázták Kijevet

Vitalij Klicsko, Kijev polgármestere közölte, hogy legalább egy embert kórházban ápolnak a vasárnap hajnali robbanások után.

A polgármester az infrastruktúrát ért rakétacsapásokról beszélt, és azt is elmondta, hogy a támadásnak nincsenek halálos áldozatai – írja az Al Dzsazíra nyomán a Telex .

Kijev két kerületében helyi idő szerint vasárnap hajnalban több robbanás hangjára ébredtek a lakók. A CNN riportere megerősítette, hogy a főváros északkeleti részén sűrű füstoszlopok emelkedtek az égbe.

Kijev polgármestere, Vitalij Klicsko Telegramon közölte, hogy Darnutszkij és Dnyiprovszkij kerületet érintették a robbanások. Azt írta, a szolgálatok már a helyszínen dolgoznak, részletesebb információkat pedig később közöl.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek