Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Az oroszok vég nélküli háborúra készülnek

Brutálisan növeli a katonai kiadásait Oroszország.

Az orosz pénzügyminisztériumból kiszivárgott dokumentumok szerint jövőre a teljes állami kiadások 30 százalékát a védelemre költi Putyin – jelentette a brit hírszerzés, amit a MaNcs vett észre.

Az orosz pénzügyminisztérium olyan büdzsét javasol, amelyben a teljes költségvetés 6 százaléka védelemre menne el. Ez 68 százalékos emelkedés 2023-hoz képest.

Nagyon valószínű, hogy Oroszország valóban így fog tenni, és bírni fogják, de ezt a teljes gazdaság meg fogja sínyleni – írják a britek. Az orosz védelmi kiadások részletei mindig titkosak, de a kiszivárgott információk alapján arra lehet következtetni, hogy Oroszország többéves háborúra készül Ukrajnában.

Ezt támasztja alá Szergej Sojgu védelmi miniszter nyilatkozata is, aki azt mondta: Oroszország arra készül, hogy a harcok 2025-ben is folytatódnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek