Az ország legnagyobb élethű műfenyő kínálata Szombathelyen

Ha gyorsan, kényelmesen és higiénikusan szeretnénk megoldani idén a karácsonyfa kérdést, érdemes betérni a Dekortrend üzletbe, ahol több, mint 40 féle műfenyő közül választhatunk.

Kapható hozzá valósághű fenyőillat és fényfüzér is. Egy filmbe illő karácsonyfa alapja egy tökéletes műfenyő – állítják a dekortrendesek.

Szombathelyen a Zanati út 4. szám alatt található szaküzletükben vásárolhatunk élethű műfenyőket, karácsonyi fényeket és illatokat, de további 8 helyen is megtaláljuk A Dekortrend üzleteket országszerte.

A műfenyők között van 2D-s, 3D-s, kevert levelű, óriás, mini, design, prémium és világítással ellátott is. A dekor girlandok többféle verzióban és színben kaphatók: a 2D-s és a 3D-s műfenyő ágakból készített, magas minőségű, élethű fenyőgirland és karácsonyi girland dekorációkat ajtó- vagy ablakkeretre, kandallóra, korlátokra helyezhetjük. A girlandok levelei nem szúrnak, ágai könnyen hajlíthatóak, így könnyedén rakhatunk rájuk ledes fényfüzéreket, karácsonyi díszeket.

Aqualing műfenyők
A képekre kattintva galéria nyílik!
Mészáros D. Zsolt

A műfenyő számos előnye közül talán a legjobb, hogy nem koszolja össze a kocsit, a lakást, a kezünket, nem hullik a levele, és nem is szúr annyira. Nem kell a hidegben fát vadászni, sőt a törzsét sem kell faragni, mivel mindegyik talppal együtt kapható. Könnyű súlya miatt biztonságos, ezért, ha házi kedvencünk fel is döntené, nem fog kárt tenni semmiben. Ha vigyázunk rá, akár 10-15 évig is használhatjuk. Ennyi idő alatt pedig még az ökológiai lábnyoma is kisebb, mint ugyanennyi kivágott fenyőnek.

Aqualing műfenyők
A képekre kattintva galéria nyílik!
Mészáros D. Zsolt

A LED fények kategóriájában ablakdíszek, jégcsap fényfüzérek, fényfüggönyök, fényhálók, dekor- és elemes fényfűzérek, projektorok, Crystalline-, karácsonyi-, kerti-, toldható- és okos fények találhatóak. A Dekortrend toldható fényfüzér, fényháló, jégcsap fényfüzér és fényfüggöny termékeinek legnagyobb előnye, hogy egyetlen konnektorról működtethetőek. Ennek köszönhetően komplex világítási rendszereket tervezhetünk velük az otthonunkba és a kertünkbe. Attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni, választhatunk hideg fehér vagy meleg fehér színek között, s akkor sem kell aggódnunk, ha a tervezett hátteret esetleg „elrontaná” a fekete kábel, mert átlátszó kábel is kapható! A kerti fénysorok között találunk színes mediterrán és party fényfüzért, valamint elegáns, tündérfényes dekorációt is.

Aqualing műfenyők
A képekre kattintva galéria nyílik!
Mészáros D. Zsolt

Az elengedhetetlen karácsonyi illatokról pedig az amerikai Scentsicles illatpálcák gondoskodnak, amik tökéletes hangulatot teremtenek bármilyen helyiségben! Egy üvegcse 6 illatpálcát foglal magába 6 fém akasztóval, amivel könnyedén felhelyezhető a pálca a műfenyő sűrű ágai közé. Illata nem tolakodó, hanem kellemesen lágy, mint egy valódi fenyőillat!

Aqualing műfenyők
A képekre kattintva galéria nyílik!
Mészáros D. Zsolt

A beltéri mellett a kültéri dekoráció is épp olyan fontos, kertünk és teraszunk téli fényeit is egyszerűen megoldhatjuk a Dekortrend toldható világítási rendszereivel! A lenyűgöző LED-es égősorok könnyedén felhelyezhetők egy konnektor segítségével.

Műfenyők
A képekre kattintva galéria nyílik!
Mészáros D. Zsolt

A Dekortrend szakértő kollégái szívesen adnak szakmai tanácsokat, segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában, hogy elégedetten dőlhessünk hátra, miközben a pazarul kivilágított otthonunkban gyönyörködünk.

Műfenyők
A képekre kattintva galéria nyílik!
Mészáros D. Zsolt

Amennyiben kényelmesen, otthonról szeretnénk megoldani a vásárlást, akkor a Dekortrend webáruházban is beszerezhetjük a kiszemelt termékeket, házhoz szállítással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

(X)