Az osztrák határ közelébe fuvarozta az illegális bevándorlókat a külföldi férfi

Sorsáról a Szombathelyi Járásbíróság dönt.

Embercsempészés miatt emelt vádat a Szombathelyi Járási Ügyészség azzal a külföldi férfival szemben, aki a vádirat szerint nyolc – Magyarország területén illegálisan tartózkodó – szír állampolgárnak nyújtott segítséget az államhatár meg nem engedett módon történő átlépéséhez azzal, hogy őket – a korábban már elítélt társával együtt – személygépkocsival a magyar-osztrák határ közelébe szállította.

A járási ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását és a vádlott Magyarország területéről történő kiutasítását indítványozta. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló