Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az osztrákok kitalálták, hogyan tartsák otthon a pénzt

Az ötletet melegen ajánljuk a szombathelyi - és minden magyar - önkormányzat figyelmébe.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azok a magánszemélyek, akik felsőőri (Oberwart) üzletekben és szolgáltatóknál vásárolnak, visszakaphatják az elköltött összeget - írja az ORF .

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A nem titkolt cél, hogy a koronakrízis idején támogassák a helyi vállalkozásokat, és fokozzák a vásárlók hűségét a helyi szolgáltatók és üzletek iránt.

A játékban visszafizetik a vásárlóknak a Felsőőrben vásárolt szolgáltatások, bevásárlások, fogyasztások összegét. A játék keretében a magánszemélyeknek lehetőségük van június 2. és szeptember 10. között egy formanyomtatványon beküldeni öt számlamásolatot öt különböző vásárlásukról, amit Felsőőrben vagy Őriszentmártonban (St. Martin in der Wart) végeztek.

Vásár Oberwartban (archív fotó)
Garai Antal Atom

Július 3. és szeptember 4. között, tíz héten keresztül, minden pénteken tíz nyertest sorsolnak ki, akik a beküldött öt számla teljes összegét vagy maximum 2000 eurót nyerhetnek vissza.

Szeptember 11-én egy - meg nem nevezett - értékes főnyereményt sorsolnak ki a játék összes résztvevője között.

Az akciót melegen ajánljuk a szombathelyi - és minden magyar - önkormányzat figyelmébe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gazdaság

Hirdetés