Azonos irányba haladtak, mégis frontálisan ütköztek

A szombathelyi elkerülőn történt baleset miatt óriási dugó alakult ki.

Szemtanúk elmondása alapján szerda késő délután egy Opel Corsa haladt a szombathelyi elkerülőn a Zanati út irányából a Söptei út felé, amikor előtte hirtelen lassítani kezdett a kocsisor. A Corsát vezető hölgy is nagyot fékezett, ami miatt az autó előbb a padkára szaladt, majd megpördült. Mögötte egy Renault Megane haladt, aki szintén fékezett és hogy elkerülje az ütközést - mivel szemből senki sem jött -, áttért a szembejövő sávba, de sajnos így sem tudta elkerülni a balesetet és ütköztek.

Baleset a szombathelyi elkerülőn 2011.09.28.
Baleset a szombathelyi elkerülőn 2011.09.28.
Horváth Balázs

Mindkét autónak az eleje törött össze, mivel a Corsa épp menetiránynak háttal volt ekkor, szerencsére személyi sérülés nem történt. A baleset miatt hatalmas torlódás alakult ki, a Zanati út felől kilométeres kocsisor torlódott fel. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló