Nemény András: „Úgy kell őszintének lenni, hogy kárt ne okozzunk vele”

Közel másfél órán keresztül beszélgettünk videónkban a szombathelyi polgármesterrel, a 99 Mozgalom egyik alapítójával jó és rossz barátokról, politikáról és hibás működésekről.

Nemény Andrást, Szombathely ellenzéki polgármesterét megkérdeztük Karácsony Gergellyel és Jordán Tamással való barátságáról, a Hende Csabával való közös lobbizásáról, a politikai kompromisszum határairól.

Megbeszéltük, hogy mit gondol politikustársairól, Czeglédy Csabáról, Ipkovich Györgyről, Kiss Péterről, Tóth Csabáról és Ungár Péterről.

Megtudtuk, hogy mik voltak az eddigi polgármestersége legtámadhatóbb pontjai, miért nem lett bölcsészfiú és mire kényszeríti őt az életben a cukorbetegsége.

Nemény Andrással Roznár Gyöngyi főszerkesztő beszélgetett, közel másfél órán keresztül. Ezzel indítjuk útjára a Nyugat.hu hosszú interjúinak sorozatát, melyet a YouTube-csatornánkon is követhetsz, ha feliratkozol rá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video