Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Azt mondja, soha többé nem akarja látni a lányát

Megszólalt az Olaszországban gyermekét meggyilkoló nő édesanya.

Lapunk is beszámolt Brutális módon meggyilkolta és a Lidl pénztáránál hagyta kétéves kisfia holttestét a magyar édesanya October 02. 10:24 arról a nagy visszhangot kiváltó bűncselekményről, amely során egy ügyről, mely során egy magyar nő Olaszországig szökött a gyermekével, ahol brutális módon végzett vele, mert nem tudott beletörődni abban, hogy a bíróság a gyermeket nem neki, hanem az édesapának ítélte.

A közvéleményt sokkolta a bűncselekmény, különösen annak részletei.

Az anya péntek délelőtt kést vett magához és a babakocsiban ülő gyermekét a nyakán, a mellkasán és a hasán is megszúrta. Majd a holttestet egy élelmiszerüzlet pénztárának a szalagjára helyezte, és lefotózta, hogy a volt párjának elküldje.

A kiérkező mentősök hosszú percekig próbálták újraéleszteni a kétéves gyermeket, de már nem tudták megmenteni az életét.

A Blikknek most sikerült megtalálni a gyilkosságot elkövető nő – akiről időközben kiderült, hogy korábban felnőttfilmekben is szereplő – édesanyját.

Az Angyalföldön élő asszony azt mondja, soha többé nem akarja látni lányát.

Hogy ölheti meg valaki a saját vérét? Borzalmas, de ki kell mondanom: magát a gonoszt neveltem fel

- mondta a lapnak az édesanya.

Az írásból kiderül az eset több háttere is.

Kiderült, hogy lányának már korábban is komoly gondjai voltak első gyermeke születésekor is, aki egy olasz férfitől lett. Elvették tőle a gyereket, a gyámságot a nagymama kapta meg, aki szerint a férfi kikészítette a lányát, annyira, hogy az az idegosztályra került.

„Lekötözve feküdt egész nap. Közben valakinek a gyereket is nevelni kellett. Magamra vállaltam a feladatot, mert azt az unokámat is imádom. Aztán némiképpen felépült a lányom, ideköltözött hozzám, így éldegéltünk” – emlékezik vissza a nő.

Később megismerkedett azzal a férfival, akitől a meggyilkolt Alex született, de ez is rosszul sült el, főleg a kisfiú születése után.

„Állandóan azon harcoltak, hogy kivel éljen az én kis hercegem. Aztán döntött a bíró, és amint ezt megtudta Kati, eltűnt a gyerekkel együtt” - zokogta a nagymama.

A Blikk megkereste az édesapát is, akit szintén nagyon megviseltek a történtek.

„Az ellenségemnek nem kívánom, amin most keresztülmegyek. Már csak annyit szeretnék, hogy itthon temethessem el a kisfiamat” – mondta a lapnak.

A tettes nőt Olaszországban tartják fogva, és valószínűleg ott is kell majd letöltenie a büntetését.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra