Babát vár Tornóczky Anita - Azt is elárulta, kisfia vagy kislánya lesz-e

A kicsi lombikprogramban fogant, addig hiába jártak orvostól orvosig. Több mint húsz szakembernél megfordultak párjával.

Tornóczky Anita, Medgyessy Péter volt miniszterelnök nevelt lánya, műsorvezető, aki ma már kutyakiképzőként ismert az első gyerekével várja. Párjával, Miklóssal öt éve próbálkoztak már a családalapítással, ez idő alatt pedig mint mondta, több mint húsz orvosnál is megfordultak. Kisfiúk lesz, decemberre várják - írja a 24.hu.

A kicsi lombikprogramban fogant, addig hiába jártak orvostól orvosig. Szeptemberben kezdték meg a hormonpótlást és a stimulációt, januárban pedig megtörtént az első beültetés. Előbbi ugyan sikertelennek bizonyult, a második eredményt hozott.

A próbálkozásokról és a terhességről is csak a legközelebbi hozzátartozóinak és barátaiknak beszélt a pár.

Anita a hormonkezelésektől 10 kilót hízott, megváltozott az arca, amire követői közül sokan azt mondták, biztosan túltolta a plasztikát. Ezekre a kommentekre inkább nem reagált.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű