Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bajnai megszólalt: "Kényelmetlen helyzetben találtam magam"

A volt miniszterelnök Facebook-oldalán reagált arra a sajtóhírre, miszerint visszatér a politikába, méghozzá a Momentum színeiben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezt azonnal cáfolta is, és pontokba szedte, hogy jelenleg mi az álláspontja a közszerepléssel kapcsolatban. Mint írja, immáron civilként, volt kormányfőként a 2014-es visszavonulása óta is aktívan támogatja „azokat a bátrakat, akik hitelesen küzdenek Magyarország polgári, európai jövőjéért, az országot 10 éve maga alá gyűrő maffiakormány leváltásáért.”

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ez az oka annak, hogy segítette Karácsony Gergely főpolgármester választási kampányát, és ezért ajánlotta nyilvánosan az ellenzéki EP-képviselőket. Jávor Benedeket, Molnár Csabát, Dobrev Klárát, Donáth Annát, Ujhelyi Istvánt. Sőt ebből az indíttatásból beszélgetett az elmúlt három évben Fekete-Győr Andrással a kormányzati tapasztalatairól.

Ugyanakkor határozottan kijelenti a posztban: „hozzáállásomban nincs és nem várható változás: a pártpolitikában nem tervezek részt venni, viszont az általam régóta sürgetett ellenzéki összefogás hiteles szereplőit, ha ezt igénylik, mindenkor támogatni fogom.” Hozzáteszi, politikai ambíciói nincsenek.

De ha már megszólalt, akkor a bejegyzése végén hozzászólt a magyar aktuálpolitikát foglalkoztató néhány eseményhez. Jelesül Free SZFE, „avagy önkény helyett Örkény”. Továbbá Iványi Gáborék, az Igazgyöngy Alapítvány, és a Dr. Ámbédkar Iskola melletti kiállásra ösztönöz, illetve a megmaradt független magyar sajtó támogatását kéri. „Ne igyatok a propaganda dögkútjából” – zárja gondolatait.

atv.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés