Bajor Imre fia még a bajuszát is úgy hordja, mint édesapja

Nagyon hasonlítanak, de Marcell nem szereti a nyilvánosságot.
„A 28 éves Bajor Marcellt elnézve mintha az édesapját látnánk. Ugyanaz a tekintet, sőt még a bajuszát is úgy hordja, mint a 2014-ben elhunyt színész” – írja a Story Facebook-bejegyzésére hivatkozva a Femina.hu.

Apja és fia között nem csupán külsőre van köztük párhuzam: Marcell is a szórakoztatóiparban találta meg a hivatását, igaz, szüleivel és nővérével ellentétben a kamera másik oldalán.

Bajor Imrének és színésznő feleségének, Hámori Eszternek két gyermeke született: lányukat a nagyközönség felnőttként is jól ismerheti, Bajor Lili színésznőként dolgozik.

Bajor Imrének és színésznő feleségének, Hámori Eszternek két gyermeke született: lányukat a nagyközönség felnőttként is jól ismerheti, Bajor Lili színésznőként dolgozik, Marcell azonban ritkán áll a fényképezőgép elé.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű