Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Balasetet okozott a Vépnél rosszul kihelyezett tábla

A munkások nem sokat foglalkoztak azzal, hogy balesetveszélyes helyzetet teremtettek, emiatt a friss betonba is többen beleléptek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pénteken este egy Audi haladt Vép felől Szombathely irányába, amikor a sofőrnek hirtelen vészfékeznie kellett, mivel egy terelőtábla teljesen szabálytalanul volt kihelyezve az út közepére, ezt vette észre az utolsó pillanatban az Audi vezetője. Az Audi mögött haladó másik autó viszont már nem tudott megállni, belerohant az előtte vészfékező kocsiba.

Nyugat.hu

Információink szerint ugyan a szomszédos mellékút betonozásán dolgozó munkásoknak volt a közútkezelőtől engedélye arra, hogy a terelőtáblát kihelyezzék, de mégis balesetveszélyesen tették ezt.

Nyugat.hu

A lakott területen kívül kitett terelőtáblán nem volt sárgán villogó jezés, csupán a fél útpályát elfoglaló tábla volt kitéve, miközben a főúton nem is dolgoztak, állítólag egy betonkeverő teherautó járt itt órákkal korábban, emiatt tették ki a táblát.

Nyugat.hu

A történet még a baleset után sem ért véget, ugyanis a munkaterület sem volt sem körbekerítve, sem kivilágítva, sem kitáblázva a teljes sötétségben, így az Audiból a baleset miatt kiszálló egyik ember a teljes sötétségben belelépett a friss betonba és el is esett, majd a segítségére siető másik ember is bokáig süllyedt ugyanitt.

Nyugat.hu

A munkások, úgy tudjuk, hogy agresszíven is léptek fel a miattuk bajba jutottakkal, majd segítségnyújtás helyett szó nélkül elsimították a nyomokat.

Nyugat.hu

Nem sokkal később egy autó is bekanyarodott a mellékútra, ez szintén belehajtott a sehol sem jelzett friss betonba a vaksötétben. A területen dolgozók csak ezután kezdték el körbeszalagozni a munkaterületet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra