Balassa Péter is polgármesterjelölt lett Szombathelyen

A Konzervatívok Egy Jobb Városért egyesület felkérésére.

Balassa Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője, korábbi jobbikos városi képviselő a Konzervatívok Egy Jobb Városért egyesület felkérésére indul polgármesterjelöltként Szombathelyen az önkormányzati választásokon - derült ki egy általa közzétett Facebook-bejegyzésből, ahol csapata tagjainak egy részét is bemutatta, legalábbis egy fotó erejéig.

Indulását azzal indokolta, "nincs más kiút az évek, sőt évtizedek óta tartó érdekharcokból, mint az újratervezés. A szombathelyi közélet újratervezése, egy tisztább közélet megteremtése", amire a jelek szerint ő érzi hivatottnak magát.

Mint írja, a valódi beleszólás és ellenőrzés lehetőségét kívánják visszaadni a választópolgárok kezébe. Ami azonban "elképzelhetetlen úgy, hogy a helyi önkormányzatban országos pártérdekek érvényesülnek, ezért a döntést a civilekre, a szombathelyi emberekre bízzuk. Ez az oka annak is, hogy jelölésünk mögött nem politikai párt, hanem egy, a város újratervezésére szerveződött egyesület áll."

A Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesület jelöltjei
Balassa Péter / Facebook

Balassa végül azt ígérte, hogy a fotón szereplő jelöltek, és azok, akik a képről hiányoznak, a következő napokban egyenként is bemutatkoznak majd, hogy a szombathelyiek megismerhessék elképzeléseiket, terveiket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet