Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baleset Gyöngyösfalu és Szombathely között: 7 autó ütközött

Több autó ütközött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három balesetben összesen hét autó ütközött Szombathely és Gyöngyösfalu között, a kőszegi egyenes Kőszeghez közelebbi részén.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

zombathely felé tartott egy Volkswagen, amikor a bokrok közül egy őz ugrott az autó elé. A jármű elgázolta a vadat, ami átrepült a szemközti sávba és egy Kőszeg felé tartó Volkswagen elé került.

Az autó vezetője fékezett, de áthajtott a vadon. A mögötte érkező Volkswagen belecsúszott az előtte megálló autóba. A helyszínre kiérkező rendőrök már befejezték a helyszín rögzítését, amikor egy Renault áruszállító vezetője "rácsodálkozott" a rendőrautóra és belehajtott az úttesten álló Volkswagen hátuljába.

Tánczos Mihály

A helyszínelőnek még felszisszenni sem volt ideje, amikor egy újabb Volkswagen ütközött a Renault hátuljának.

Security Check Required

null

Az újabb helyszínelés is befejeződött, a forgalmat rendőrök irányították, amikor körülbelül 150 méterre két újabb autó ütközött a jobbra ívelő kanyarban. (Éppen élő adásunk alatt történt a baleset.) Annál az esetnél a felek megegyeztek és kis idő múlva el is hajtottak a helyszínről, rendőri intézkedésre nem volt szükség.

Tánczos Mihály

A balesetsorozat jó látási viszonyok között történt, az út nedves volt, a hőmérő + 6 Celsius fokot mutatott.

Tánczos Mihály

A baleset során személyi sérülés nem történt, a vad amin három autó hajtott át a helyszínen elpusztult. A főúton nagyobb torlódást alakult ki.

Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés