Kátyú miatt állt fejre az Opel a 86-os úton?

Kátyú miatt veszthette el uralmát a járműve felett egy 38 éves férfi a 86-os úton. A sofőr súlyosan megsérült, miután autója fejre állt. Szombathelyre szállították.

Répcelak irányába tartott egy Opel Corsa kedden a reggeli órákban, amikor a jármű belehajtott egy kátyúba. A sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett, amely pattogni kezdett az út két oldala között, majd közel száz méter után fejre állt az út mellett. Úgy tudjuk, a hódmezővásárhelyi sofőr nem használta a biztonsági övét, őt a baleset után megálló autók utasai segítették ki a kocsi hátsó ülése elől. A férfi ugyan tudta mozgatni a végtagjait, de erősen fájlalta a fejét és rosszul érezte magát. A mentők Szombathelyre szállították.

Arrajáró autósok segítették ki a sofőrt (a földön fekszik), aki fájdalmak közepette várta a mentőket
Tánczos Mihály

A baleset idején esett az eső, ami nehezítette az úthibák észlelését. A 86-os út több szakasza is nagyon rossz állapotban van a sok kamion miatt, amelyek a fizetős A2-es osztrák autópálya helyett választják a sokkal olcsóbb, ám egyre rosszabb minőségű tranzitutat.

Baleset Répcelak és Páli között, a 86-os úton
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló