Kölcsönautóval "repült át" a körforgalmon Bacchus mellett

Gyorsan hajtott és későn vette észre a körforgalmat egy fiatalember Szombathelyen. Bacchus szobra mellett hajtott át.

Információink szerint a megengedett sebességet túllépve, jogosítvány nélkül törte össze ismerősétől kölcsönkapott autóját egy fiatalember Szombathelyen, a Hunyadi út végén lévő körforgalomnál. A Fiatot vezető férfi csütörtökön este későn vette észre a körforgalmat, nem sokkal a padka előtt fékezett, de az autó áthajtott a Bacchus szoborral ékesített körforgalom szigetén, majd az úton átszáguldva felugratott a járdára, végül visszatért az úttestre és keresztbe fordulva megállt a zebrán.

Arról nincs információnk, fogyasztott-e alkoholt, vagy egyéb szert a fiatalember, aki sérülés nélkül megúszta a balesetet. Úgy tudjuk, a rendőrök vérvételre elvitték. Információink szerint a férfinek korábban volt jogosítványa, de azt elvették tőle. A Fiatot percekkel korábban egy ismerősétől kérte kölcsön egy rövid időre.

Baleset a körforgalomban, Szombathelyen
Tánczos Mihály

A helyszínelés után a rendőrök segítettek eltolni a sérült autót egy közeli udvarig, ahol az elszállításig állhat a jármű anélkül, hogy zavarná a forgalmat. A vétkes sofőr ellen eljárás indult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló