Idős sofőr okozott balesetet Kőszegen

Aixam típusú mopedautóval ütközött egy Ford hétfőn délelőtt Kőszegen, a Meskó utcában. A mentők két sérültet láttak el.

Tíz óra után néhány perccel érkezett a riasztás a kőszegi Meskó utcából, hogy összeütközött két jármű és sérültek is vannak. A helyszínen kiderült, hogy az egyik összetört jármű egy mopedautó. Ebben ketten utaztak, egyikőjüket nyakmerevítővel emelték ki a tűzoltók.

Hárman sérültek a kőszegi balesetben, a Meskó utcában
Hárman sérültek a kőszegi balesetben, a Meskó utcában
Kőszegi Önkéntes Tűzoltóság

A balesetet a Ford 80 év körüli vezetője okozta. Az idős úr eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, érintőlegesen ütközött a híd korlátjával, majd ezután ütközött a mopedautóval. A férfi a baleset után zavartan viselkedett.

Információink szerint a balesetnek két könnyű sérültje van, ők a mopedautóban ültek. A mentők elvitték a Ford sofőrjét is, akit megfigyelésre tartanak bent a kórházban. A helyszínelés idején teljes útzár volt érvényben az érintett szakaszon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra