Születésnapján szenvedett balesetet a fiatal sofőr

A táskájából akart kivenni valamit egy húsz éves sofőr Cák és Kőszeg között. Padkára futott, ahonnan visszarántotta a kormányt. A Thalia felborult, a hölgy könnyebben sérült.

Könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet az a húsz éves sofőr, aki hétfőn délelőtt Kőszeg közelében árokba fordult Renault Thaliájával. Úgy tudjuk, hogy a Cák irányából érkező személyautó sofőrje az anyósülésnél lévő táskájából akart kivenni valamit, emiatt jobbra nézett. Ezzel egy időben az autó a jobb oldali padkára futott. A sofőr - valószínűleg ijedtében - hirtelen kormánymozdulattal próbált visszatérni az útra, amitől a Thalia sodródni kezdett, áttért a szemközti sávba, majd az út bal oldalán felborult.

Árokba borult a Thalia Cák és Kőszeg között
Árokba borult a Thalia Cák és Kőszeg között
Tánczos Mihály

A születésnapos hölgynek szerencséje volt, az utasfülke alig gyűrődött. Mire a tűzoltók kiértek, addigra a mentők már kiszabadították a sofőrt, akit megfigyelésre kórházba szállítottak. A helyszínelés idején félpályán haladhatott a forgalom.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló