Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Köszönet a hétfői szombathelyi balesetben felborult Opel vezetőjétől

Levelet küldött a vétlen sofőr, akinek a kocsija átfordult a tetején az ütközést követően.

Hétfőn délután történt baleset Átfordult a tetején az Opel, VW hajtott az oldalába Szombathelyen June 14. 22:18 a szombathelyi Rákóczi Ferenc utcában, amikor egy Opel a Thököly Imre utca felé haladt és a Négyesi utca kereszteződéséhez érve a menetirány szerinti jobb oldalról egy Volkswagen hajtott belé. Az Opel vezetője balra húzta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, de a VW eleje elérte az Opelt, ami ettől megbillent, irányt változtatott, majd átfordult a tetején.

A balesetben vétlen sofőr, N. Tamás levelét most változtatás nélkül közöljük:

„A balesetben felborult Opel vezetőjeként szeretnék köszönetet mondani a helyszínen szóval és tettel segítségemre siető hölgyeknek, uraknak! Köszönöm a mentők és a kórházban ellátó orvosok, ápolók nagyon körültekintő és alapos munkáját! A balesetet okozó, láthatóan sokkos állapotba került hölgynek és fiatal utasának pedig kívánom, hogy hamar sikerüljön kiheverniük az esetet! A csúnya látvány ellenére, szerencsére tényleg nem lett nagy sérülésem!”

TM/Nyugat.hu

Az üzenetet mi is köszönjük, biztosak vagyunk abban, hogy a baleset okozójának is sokat jelent, ha tudja, hogy a sérült nem mérgesen és haraggal gondol rá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra