Gyalogátkelőhelyen sodort el egy nőt egy Skoda Szombathelyen

Két gyalogost is elütöttek kijelölt gyalogátkelőhelyen az elmúlt két napban Szombathelyen. Egyikőjük súlyosan megsérült.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés 2022. január 19-én. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett Szombathelyen, a Rohonci úton a Petőfi Sándor utca felől a Bartók Béla körút irányába.

Skoda sodorta el a gyalogost a szombathelyi gyalogátkelőhelyen
TM/Nyugat.hu

Haladása során az útkereszteződésben elsodorta a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen átkelő gyalogost. A balesetben a gyalogos nő könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Szabályosan közlekedő gyalogost sodort el egy Skoda Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Előző nap egy lukácsházi lakos személyautóval közlekedett Szombathelyen, a 11-es Huszár úton az Öntő utca felől az Arad utca irányába. Haladása során az előtte, forgalmi okok miatt megálló gépkocsi kikerülésébe kezdett és elsodorta a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő gyalogost. A balesetben a gyalogos nő súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Sokkoló