Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elütött kerékpáros, lángoló autó, elnézett szembejövő

Több baleset is történt egy időben Szombathelyen csütörtök délután és egy parkoló autó is lángra kapott. A Hunyadi úton kisebb dugó alakult ki egy belső sávban elakadt Fiat miatt. A sofőrnek tíz percen keresztül senki nem segített, az anyázásból viszont bőven kijutott neki.

Lángoló motortér

Lángoló autóhoz riasztották tűzoltókat csütörtökön délután Szombathelyen a Négyesi utcából. Mint kiderült egy fél órája parkoló személyautó motorháza alól csaptak fel a lángok. A tűzoltók hamar megfékezték a tüzet, amely így nem terjedt át az utastérre, de a jármű értelem szerűen használhatatlan lett. A tűz oka egyelőre ismeretlen.

Parkoló autó gyulladt ki a Négyesi utcában, Szombathelyen
Parkoló autó gyulladt ki a Négyesi utcában, Szombathelyen
Tánczos Mihály

Nem vette észre a szembejövőt

Néhány utcával arrébb, a Szent Gellért utcában egy Fiat Multipla sofőrje be akart kanyarodni a Kismarton utcába, de nem vette észre a szemből érkező, szabályosan közlekedő Fordot és gyakorlatilag belekanyarodott a másik járműbe. Személyi sérülés nem történt, de az autókban jelentős az anyagi kár. A helyszínelés idejére egy sávon haladhatott a forgalom a négysávos úton.

Figyelmetlenségből baleset a Szent Gellért utcában
Figyelmetlenségből baleset a Szent Gellért utcában
Tánczos Mihály

Elakadt, anyázták

A Nyugat Rádió folyamatosan mondta a közlekedési információkat a délutáni műsorban. Beszámoltak a Metro áruház melletti balesetről és amiatt is többen hívták a rádiót, hogy a Hunyadi úton keletkezett dugóra figyelmeztessenek. A Metróhoz igyekezvén mi is belefutottunk a Hunyadi úti torlódásba, a Vásárcsarnoknál lévő lámpához érve azonban kiderült, mi okozta a dugót. A belső sávban egy Fiat vesztegelt, pislákoló elakadásjelzővel, az autósok pedig igyekeztek kikerülni. Az autóban egy hölgy ült, megtörten fogadva a szitkozódásokat, mutogatásokat. A buszöbölbe félreállva visszamentünk megkérdezni, tudunk-e segíteni, amit a sofőr örömmel fogadott. Miután a lerobbant autót betoltuk egy mellékutcába megtudhattuk, hogy a Fiat már több mint tíz perce állt a belső sávban. Segíteni senkinek nem jutott eszébe, a sofőrt melegebb éghajlatra elküldeni viszont annál több autóstársunknak. A lemerült akkumulátorú autó „bikázás” után folytathatta útját.

Kerékpárosgázolás a 11-es Huszár úton
Kerékpárosgázolás a 11-es Huszár úton
Tánczos Mihály

Kerékpárt toló asszonyt ütöttek el

A 11-es Huszár úton egy nő akart átkelni, a Huszárlaktanya irányába. Az első adatok szerint a kétkerekűt tolva igyekezett a túloldalra, amikor az érkező Opel elütötte. A kerékpáros kórházba került, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra