Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bajt baj követett: kedd a rendőrség, a mentők és a tűzoltók napja volt

Meghökkentő sorozatot produkált tegnap az élet.

Ha azt írjuk, hogy tegnap nem sokat pihentek Vas megyében a rendőrök, a mentők és a tűzoltók, még nagyon finoman fogalmazunk.

Egészen hihetetlen balesetsorozat történt körülöttünk, melyet alig lehetett követni.

Hogy az időjárás, a nyári szabadságból fakadó koncentráció hiánya vagy a színtiszta véletlen magyarázza az alábbi szomorú listát, azt nem tudjuk, de remélhetően hasonló nem fordul elő egy jó darabig.

Halálos kerékpáros baleset

Tánczos Mihály

Tragédiával indult a nap. A baleset A reggeli magyarszecsődi halálos kerékpáros baleset részletei 2019. July 23. 10:07 a 8-as számú főúton történt Körmend és Magyarszecsőd között. Egyelőre nem tisztázott, miért kanyarodott az úton keresztbe a kerékpáros, akit elütött a hátulról érkező Toyota. A 66 éves férfi a helyszínen meghalt.


Szombathelyen is biciklis baleset volt

Tánczos Mihály

Szintén egy Toyota ütközött kerékpárral Szombathelyen is biciklis baleset történt: egy idős férfi kanyarodott a Toyota elé 2019. July 23. 15:52 a megyeszékhelyen. Itt könnyebben sérült az áldozat, de ez főleg annak köszönhető, hogy a sofőrnek jó reflexei voltak. A balesetet feltehetően a biciklis figyelmetlensége okozta. Miközben a kórházba szállították a sérültet, megérkezett a mentőhelikopter Rigácsról.


Cseh házaspár hajtott az árokba Rigácsnál

Tánczos Mihály

Mentőhelikopter is érkezett a 84-as útra, miután egy itt nyaraló cseh házaspár autója tisztázatlan okból letért az útról, fának ütközött, majd az árokba csapódva állt meg Videó: Súlyos baleset a 84-es főúton 2019. July 23. 11:40 . Az Kiát vezető férfi nem sérült meg súlyosan, de feleségét a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Őt vitték helikopterrel a Markusovszky kórházba.


Egy másik baleset a 84-es úton

Kora délután, nem messze a rigácsi helyszíntől egy másik baleset Baleset a 84-es úton Gérce és Sárvár között 2019. July 23. 16:12 is történt a 84-es főúton. Gércénél két személyautó és egy nyerges vontató ütközött össze. Egyik autó a vízelvezető árokba csapódott. Egy könnyű sérült volt itt.


Öngyilkos a hegyfalui állomáson

Öngyilkos miatt áll a vasúti közlekedés... - 112 Emergency Press Hírügynökség

Öngyilkos miatt áll a vasúti közlekedés Hegyfalunál (Lelki segély telefon:116-123)

Fél öt körül egy öngyilkos férfit gázolt Embert gázolt az intercity a hegyfalui állomáson 2019. July 23. 17:45 a Budapest-Szombathely intercity Hegyfalunál. A hatvan utasnak tűzoltók segítettek a buszokhoz való eljutásban. Több óra hosszan szünetelt a vonatközlekedés.


Tűz Oladon

Olvasó

Mikor már azt hittük, vége a napnak, kiderült, hogy Olad mellett ég az aljnövényzet Aljnövényzet égett Oladon 2019. July 23. 19:47 . Egy olvasónk beszámolója szerint több ponton, szinte egyszerre kezdett lángolni a régi kiskertek területe, a tűz pedig hamar átterjedt a szántóra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra