Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Verekedés tört ki a Gencsapáti-Ják focimeccsen: az edző kezdte, aztán a többiek is beszálltak

Nem jó, ha az edző felpofozza az ellenfél játékosát! - Frissítve!

Vasárnap Gencsapátiban rendezték meg a Gencsapáti-Ják megye 2-es labdarúgó meccset. 0-0 volt az állás a 40. percben, amikor a hazaiak egyik játékosa buktatta a jáki csapat tagját. A jáki focistát ápolni is kellett, ezért a pályára ment a vendégedző, közben pedig állt a játék.

Azt az információt kaptuk, hogy ekkor ment be a pályára a hazaiak vezetője is, aki a jákiak 16-os mezben játszó játékosát előbb lökdösni kezdte, majd meg is ütötte. Ekkor aztán több cserejátékos és néző is bement a pályára, kisebb lökdösődés és szópárbaj kezdődött. A játékvezető rövid időn belül úrrá lett a helyzeten, majd a hazaiak mesterét kiállították, aki így a pálya egy másik, a nézőknek fenn tartott helyről nézhette csak a meccset.

A rendbontás egyébként megzavarhatta a játékvezetőt is, mivel jáki játékost buktató gencsi focista helyett egy másik labdarúgónak ítélt sárga lapot.

Úgy tudjuk a gencsi vezető ügye már az MLSZ Vas megyei igazgatósága előtt van. Telefonon beszéltünk a megyei igazgatóval, aki azt mondta, az eset a Fegyelmi Bizottsághoz futott be, és mivel ő nem tagja ennek a grémiumnak, így nem tud érdemben hozzászólni az esethez. Azonban azt mondta, hogy csütörtökön ismerhető meg a bizottság heti rendes ülésének döntése.

A jáki edzőtől azt az információt kaptuk, hogy a megütött játékos rendőrségi feljelentést tett az ügyben.

A meccset egyébként a hazaiak nyerték, 1-0-ra.

Nem ez az első eset, hogy a jákiak balhés meccsbe keverednek. A bajnokság első fordulójában Szentpéterfán szaladtak el az indulatok. Akkor a jákiak 1-2-re vezettek, amikor egy kiállítást követően a nézők a partjelzőt fojtogatni kezdték. Az a meccs végül félbeszakadt.

Időközben megkeresett minket a Gecsapáti edzője is, aki elismerte, hogy rendbontás volt, de szerinte az eset nem úgy történt, ahogy azt informátorunk elmondta. Szerettük volna megírni azt, hogy szerinte, mi történt, bővebben azonban nem nyilatkozott.

Fotónk illusztráció.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra