Balog Zoltán eltávolítását célzó egyházi eljárást indítottak

"Balog Zoltán magatartása alkalmas az egyház hitelének rombolására, és az egyház, valamint a társadalom megbotránkoztatására."

Elküldték a zsinati bíróságnak a beadványt, amiben a Református Egyház tíz tagja kéri, hogy egyházi bírósági eljárás útján távolítsák el püspöki pozíciójából Balog Zoltánt – derül ki az RTL Híradó riportjából.

Vargha Anikó egykori kántor a csatornának az egyházi törvény több pontjának megsértésével indokolta a lépést. A beadvány aláírói többek között arra hivatkoznak, Balog Zoltán magatartása alkalmas az egyház hitelének rombolására, és az egyház, valamint a társadalom megbotránkoztatására.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek