Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A baloldalnak tervei vannak a szombathelyi Domusszal

Ismét kampánytájékoztatón voltunk. Most már elmennénk egy fideszesre is.

Már legalább két napja nem voltunk az időközi választás kampányeseményén, úgyhogy legfőbb ideje volt egynek.

Szombathely, Domus
Józing Antal

Szerda reggel tehát a szombathelyi Domus-tömb és az Órásház között téren az Éljen Szombathely Egyesület (a helyi baloldal esernyőszervezete meghívására), hogy az egyesület két önkormányzati képviselője, Horváth Soma (4. választókerület) és Kopcsándi József (6. választókerület), közös sajtótájékoztatót tartson László Győzővel, az ellenzék közös időközi választási jelöltjével (5. választókerület).

Azért együtt, mert mindhárom körzetnek része a tízezer embernek otthont adó Derkovits-városrész.

László Győző azt mondja, járja a körzetet, és az egyik lakó egy olyan javaslattal állt elő, melyet felkarolt az egyesület.

Hotváth Soma, László Győző és Kopcsándi József
Józing Antal

Ez pediglen az, hogy a Domus-t ne csak felújítsák, hanem funkcióbővítése is legyen: ilyen lehet például egy okmányiroda és a városi közszolgáltatók (Vasivíz, Távhő, Szomhull stb.) képviselete, ami könnyebbé tenné az itt élők mindennapjait. Annál is inkább, mert sokan járnak ide Kámonból, Oladból és egyéb környező helyekről.

Hogy mi lesz ezekből a kampányötletekből, azt majd az idő mondja meg.

Mi egyelőre kiegyeznénk azzal is, hogy meghívnak bennünket a fideszes sajtótájékoztatókra is, mert ez így nem túl egészséges.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra