Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Bambit kell néznie a börtönben a szarvasgyilkosnak

Elég különleges ítéletet hozott egy amerikai bíró.

David Berry, annak apja, testvérei és néhány segítője évekig gyilkolták a szarvasokat és más állatokat Missouri erdeiben – írja az Apnews.com .

Éjjel „vadásztak”, legtöbbször lámpával vakították el a szerencsétlen állatokat, lemészárolták őket, majd levágták az fejüket, azokat az agancsok miatt magukkal vitték, a testeket egyszerűen otthagyták.

David Berry-nek minden hónapban meg kell néznie a Bambit
AP

A csapat csapdákat is használt, és a halakat sem kímélte. Az esetet az egyik legnagyobb orvvadász-ügynek írják le az amerikai újságok.

A főbűnöst, David Berry-t most egy év börtönre ítélte a bíróság, de van egy mellékbüntetése is.

A férfinak a börtönben minden hónapban meg kell nézne a Bambit. Az ítélet szerint az első kötelező rajzfilmnézésnek legkésőbb december 23-ig meg kell történnie.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra