Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bana Tibor, Vas megyei országgyűlési képviselő kilépett a Jobbikból

A politikus ezt Facebook-oldalán jelentette be.

„Tovább a tisztesség útján!

Mindig a mérsékelt vonalat képviseltem a Jobbikon belül. Szerettem volna, ha a párt jobbközép, polgári és európai erőként működik, ehelyett nihilizmus, populizmus és belső leszámolás jött Jakab Péter és Gyöngyösi Márton vezetésével, ami számomra teljességgel vállalhatatlan.

A továbbiakban egyetlen Vas megyei ellenzéki, független országgyűlési képviselőként kívánok dolgozni a Vas megyeiekért, a remélt 2022-es győzelmet jelentő ellenzéki együttműködéshez pedig minden erőmmel igyekszem hozzájárulni. Munkára fel!

Bana Tibor Vas megyei országgyűlési képviselő”

Ezt írta Facebook-posztjában a Vas megyei országgyűlési képviselő.

Bana Tibor 2010 óta képviselő, 2010-ben, 2014-ben és 2018-ban is pártja országos listájáról szerzett mandátumot. A tavaly tavaszi EP-választásokon a negyedik volt pártja listáján, korábban volt a párt alelnöke is, a legutóbbi tisztújításon nem választották újra. Most a pártból is kilépett, mandátumát, mint írja, megtartja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra