Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismerősnek tűnik? Itt a Téglakő térburkoló és falazóelem

Mitől válik barátságossá egy ország? Nemcsak attól, hogyan élnek benne az emberek, hanem attól is, hogy milyen környezetben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kertek, az utcák színétől, burkolatuk minőségétől lesz harmonikusabb saját életünk is. Ha még nem az, nekünk kell azzá tennünk. Elmondjuk, szerintünk hogyan fogjunk hozzá.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Az ötlet, a siker tényleg az utcán hever, csak fel kell emelni onnan. A Téglakő térburkoló és falazóelem egy betonból készült, patinás külsejű tégla. Roppant egyszerűnek tűnik, mégsem jutott senki eszébe! Illetve egyvalakinek mégis. Barabás Árpád – még fiatal kőművesként, húsz évvel ezelőtt – olyan tégláról álmodott, amely beépíthető az udvar-, és a járdaburkolatba, ellenáll a sónak, az esőnek, a hónak és a mechanikai koptatásnak is, de később könnyedén bontható, javítható. Tudta, hogy mire van szüksége, neki és ügyfeleinek, hiszen a saját kezével épített. Aztán már sikeres építőanyag-gyártóként hosszú esztendőkön át kísérletezett, amíg megtalálta, majd tökéletesítette találmányát.

Átformálni az ország arculatát…

Első lett, de az útépítőnek mindig nehezebb, mint az utána járóknak. Főleg, ha nemcsak eladni akar – hiszen azt mások is tudnak – hanem át akarja formálni egy egész ország arculatát. Lehet divatos, szép termékekkel az élre törni, de a divatok múlékonyak, nem hagy nyomot az, aki csak pár szezonra tervez a piacon és az életben. Magasabb és emberibb cél kell: ez pedig az otthonos Magyarország, amely sok apró lépéssel érhető el.

Ezek sorában az egyik, hogy észrevesszük a minőségi magyar termékeket. A kerteken és udvarokon kívül ebből az építőanyagból épülhet templomkert és bicikliút, közpark és sétány, iskolaudvar, vagy akár főtér is. Mindezzel közben a békeidők illatát, a régi jó téglát varázsolhatjuk vissza, csak már a XXI. századi követelményeknek megfelelően.

Megváltoztatja a hangulatot…

De maradjunk még az udvaron! Ha van hozzá kedve, a Téglakő térburkoló és falazóelemmel könnyedén és gyorsan, életre szólóan megváltoztathatja az Ön és környezete hangulatát. Családias, meleg színeket, patinás, jó tapintású és kiváló állagú, antikolt burkolóanyagot építhet maga köré, miközben ezért a szép látványért semmi másról nem kell lemondania. Nyissuk ki a kaput és építsünk! Mit? Járdát, teraszt, gépkocsi-beállót, kerítést, falazatot, lábazatot, szegélyt, padot, virágágyást, növénytámaszt, oszlopot, lépcsőt, támfalat, kerti csapot, grillsütőt.

Mindezekhez a Téglakő térburkoló és falazóelem kéznél van. Itt a tavasz, itt az idő az építésre! Kezdhetjük? A városi útépítésben az aszfalt ideje lejárt, a Téglakő térburkoló és falazóelemé a jövő. Ha így történik, a sok kis barátságos, emberi világból egy nap összeáll az otthonos Magyarország.

Hol is láthattam?

A Téglakő térburkoló és falazóelem a bontott téglát idézi, fizikai tulajdonságaiban azonban lényegesen jobb, megbízhatóbb, magasabb minőséget garantál és rendkívül egyszerű a felhasználása. Nemcsak szép, de nagyon tartós, ellenálló és teherbíró, miközben az ára is kedvező. A Téglakő 24 x 12 cm méretű, 5 cm vastag, sárga-piros színű és antik hatású.

Barabás Téglakő Kft.
8200 Veszprém, Tüzér u.69.
TEL.: 88/578-280
FAX: 88/578-282
EMAIL: info@barabasteglako.hu
HONLAP: www.teglako.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés