Van egy rossz hírünk a Bécsbe tartóknak

Kerüljék az S1-est.

Baleset miatt lezárták a forgalom elől az S1-es gyorsforgalmit Bécs előtt, Vösendorf irányában. Hétfő reggel nem sokkal 9 óra előtt ugyanis összeütközött egy kisteherautó és egy kamion.

A rendőrség, a tűzoltóság, a mentőszolgálat és az Asfinag munkatársai is a helyszínen dolgoznak. Sérült is van és a pályát is meg kell tisztítani a törmeléktől.

A Heute.at azt írja, hogy jobb, ha még legalább egy órán át mindenki elkerüli a pályának ezt a szakaszát. Schwechat Südnél terelik a forgalmat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek