Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ez a kis becsületkassza Kőszegen most a remény is egyben

Maszkosztás közben bukkant rá a kincsesládikóra az egyik kőszegi képviselő.

Évtizedekkel ezelőtt indult, még ma is jól működik a becsületkassza Kőszegen – írtuk még 2011-ben, Működőképes a becsületkassza Kőszegen 2011. March 25. 17:37 ez az állítás pedig a mai napig is igaz a vasi városra. Bár azt igazából senki sem tudja, hogyan is indult, az biztos, hogy már évtizedek óta a kőszegi utcakép tartozékai a különböző típusú és tartalmú becsületkasszák.

Normál esetben virágot, gyümölcsöt, zöldséget, esetleg befőttet árulnak a helyiek a házaik előtt, ahova az áru mellé kitesznek egy perselyt is, amibe aztán a vásárlók szívük és becsületük szerint dobhatnak pénzt.

Most viszont más időket élünk, így a jól megszokott házi termékek helyett szükségcikkek kerültek az egyik becsületkasszába a kőszegi Gábor Áron utcában. És mivel a szájmaszkokból az egész világon, így Magyarországon is hiány van, innen bárki ingyen elviheti a házilag varrt darabokat.

„A Kőszegen évtizedek óta működő becsületkasszás árusítás elérte önnön Mont Blancját.. Forgó Gabriella kis standja a Gábor Áron utcában most a remény is egyben” – írta az Összefogás Kőszegért Egyesület a Facebookon.

A Kőszegen évtizedek óta működő becsületkasszás árusítás elérte önnön Mont Blancját.. Forgó Gabriella kis standja a Gábor Áron utcában most a remény is egyben.. ❤️

Közzétette: Összefogás Kőszegért Egyesület – 2020. április 2., csütörtök
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra