Megszűnik a részben Ungár Péter tulajdonában lévő azonnali.hu

Megszűnik Ungár Péter LMP-s politikus és Gerényi Gábor közös tulajdonában lévő portálja, az Azonnali.hu - írja a Media1.

A portál a hírrel kapcsolatban először a előválasztáson Szombathelyen induló politikust kereste, de ő nem kívánt nyilatkozni a lap megszűnését illetően.

A másik tulajdonos, Gerényi Gábor azonban a lapnak elmondta, mára eldőlt, a lap gazdasági okokra hivatkozva befejezi a működését. Elmondása szerint a cég már évek óta veszteséges volt, a kilátástalan gazdasági helyzet miatt nem tudják tovább működtetni a portált.

A lap kereste az Azonnali jelenlegi főszerkesztőjét, Kósa Andrást is a hírrel kapcsolatban, de ő azt mondta, jelenleg a szabadságát tölti, így nem nyilatkozott.

Érinthet más médiumot is

A Media1 szerint az is kérdésessé vált, hogy a Szombathelyen és Győrben működő ugytudjuk.hu tudja-e a gazdasági helyzet mellett folytatni a működését több más, kisebb helyi médiummal egyetemben. E kapcsán a lapnak Gerényi Gábor azt mondta, ő ebben az ügyben nem tud nyilatkozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet