Bejött az Auchannak a second hand

Átválogatott, fertőtlenített használt ruhákat forgalmaz az Auchan több mint két hónapja. Az ötlet annyira népszerű lett, hogy az eddigi 7 áruház mellé 6 másik áruház is csatlakozik a kezdeményezéshez.

A budakalászi, az óbudai, a fóti, a szolnoki, a második miskolci, valamint a solymári Auchan-áruház is csatlakozik ahhoz az "akcióhoz" , amelyben az áruházak átválogatott és fertőtlenített használt ruhákat fogalmaznak.

Az "Új élet by Auchan kollekció" értékesítése március 16-án indult 7 Auchan áruházban: Budaörsön, Debrecenben, Dunakeszin, Székesfehérváron, Miskolcon, Csepelen és Maglódon. A second hand darabok között mintegy 160 márka minőségi termékei is megtalálhatók.

A jó állapotú ruhák alapos fertőtlenítés után egyenként csomagolva, címkézve és felakasztva kerülnek ki a gondolákra, az árak pedig 600-tól 3300 forintig terjednek.

Az eddigi tapasztalatok szerint a hölgyek látták meg gyorsabban a lehetőséget abban, hogy fenntarthatóan és gazdaságosan frissítsék fel ruhatárukat, de a férfiak is megkedvelték a second hand darabokat – írja a napi.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek