Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vas megyéből is ingyenes buszjáratok tömege indul a szombati békemenetre

A Facebookon, szórólapokon, emailben, sms-ben is toborozzák a békemenetelőket.

"Ingyenes buszjárat indul a Békemenetre Vassurányból" - írta levelében olvasónk, aki ezt egy facebookos képernyőfotóval is igazolta:

A vassurányi eset nem egyedülálló, az egész országból érkeznek a hírek, hogy ingyenes buszok indulnak az október 23-ára, a Budapestre meghirdetett békemenetre. Nem meglepő ez, az előző békemeneteket is így szervezték. A tömegben táblákon is jelezték, honnan érkeztek a felvonulók.

Forrás: Youtube / Utolsó Békemenet

Van, ahol a polgármester szervezi a résztvevőket, ilyen például Nyírkércs, az ügyet Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő derítette ki, és a hvg.hu írta meg .

Forrás: hvg.hu

Zala megyéből is kaptunk egy fotót, ott sms-ben hirdetik az ingyenes buszjáratot.

Forrás: Facebook

Fizetnek a résztvevőknek?

Olyan híreket is kaptunk, hogy a szervezők pénzt is ígértek a résztvevőknek. Vas megye egyik részén állítólag azt ígérték, ha megtelik a busz, minden résztvevő 15 ezer forintot kap.

Elhatároztuk, hogy utánajárunk a dolognak, ám az információt nem sikerült sem megerősíteni, pedig segítőinkkel közösen nagyon sok helyi lakost kérdeztünk meg. Szívesen várjuk az ügyben olvasóink információit, hátha vannak, akik többet tudnak.

A békemenetet szombaton mindenképpen megtartják, a hírek szerint nem csak vidékről, de Lengyelországból és Erdélyből is érkeznek olyanok, akik ki akarják fejezni, hogy a jelenlegi magyar kormány mellett állnak ki. A cél, hogy legalább egymillióan legyenek.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Közélet

Tovább az oldalra