Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Pazar naplementével búcsúzott a szombat Szombathelyen

Hagytuk, hogy magával ragadjon a pillanat.

A szombathelyi Csónakázótó önmagában is nagyon szép, de talán a naplementében elevenedik meg igazán.

Békés naplemente
Nyugodt a tó. A képre kattintva galéria nyílik
Mészáros D. Zsolt
Békés naplemente
Olvasás egy fatörzsön. A képre kattintva galéria nyílik
Mészáros D. Zsolt

A fények és színek kontrasztja nyugalommal tölti el az embert, és óhatatlanul azon kapja magát, hogy áll ás bámul, mint egy kisgyerek, élvezi, ahogy a napsugarak végigkorzóznak a nyugodt tó alig észrevehető hullám-ráncain, miközben az idő egy kicsit lelassul, teret hagyva a gondolatok sodró árjának.

Békés naplemente
Színjáték.
Mészáros D. Zsolt
Békés naplemente
Sokat látott kis fát is simogatja a napsugár. A képre kattintva galéria nyílik
Mészáros D. Zsolt

Néha jó, ha nem gondolunk arra, mi volt tegnap, és pörgünk azon, mi lesz a holnappal, csak hagyjuk, hogy egy kicsit megállva magával ragadjon a pillanat.

Békés naplemente
Mészáros D. Zsolt
Naplemente
Mészáros D. Zsolt
Békés naplemente
A képre kattintva galéria nyílik
Mészáros D. Zsolt

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria

Tovább az oldalra