Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bemászott az ablakon egy sárvári lakásba, hogy kávét lopjon

A Sárvári Járási Ügyészség szabálysértési értékre, a helyiségbe a jogosult tudta és beleegyezése nélkül bemenve elkövetett lopás vétsége miatt állította a Sárvári Járásbíróság elé azt a férfit, aki kávét lopott egy lakásból 2019 augusztusában Sárváron.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vád szerint a korábban a törvénnyel már összeütközésbe került vádlott bemászott egy földszinti lakásba a nyitott ablakon át, majd az egyik szobából ellopott 6 csomag kávét.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vádlott az ablakon át távozott, ám ekkor egy tanú meglátta őt az ingatlan közös udvarán, és felszólította, hogy a lopott kávét adja vissza.

A vádlott visszadobta a kávét a sértett lakásába az ablakon át, így a lopással okozott mintegy 4000 forint kár megtérült.

A Sárvári Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően állapította meg a vádlott bűnösségét, és 200.000 forint pénzbüntetésre ítélte őt.

Az ítélet jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés