Bemutatták a Jordán Tamás szereplésével készült Unoka című filmet

A filmet az Oscar-díjas Deák Kristóf rendezte.

Az Unoka című film egy, a napjainkban játszódó bosszútörténet. Főhőse Rudi, a szelíd, illedelmes irodista fiú, aki miután imádott nagypapája egy lelketlen telefonos csalás áldozata lesz, elhatározza, hogy saját maga szolgáltat igazságot.

A nagypapát alakító Jordán Tamást castingon választották ki a szerepre. A színész az MTI-nek azt mondta, nagyon boldog volt, hogy eljátszhatja azt a kedves, játékos, bohókás és szeretetre méltó embert, aki még senior táncórákra is jár.

Jordán Tamás a főszerepet játszó Blahó Gergővel
Forrás: Varga Imre / színhaz.online

A filmet a Balázs Béla-díjas Deák Kristóf rendezte, akinek a nevét egy pillanat alatt ismerte meg az ország, amikor Oscar-díjat nyert a Mindenki című rövidfilmjével 2017-ben.

A díszbemutatón Deák Kristóf rendező és Zákonyi S. Tamás producer mellett megjelent a film összes szereplője, a főszerepét jegyző Blahó Gergő, a nagyapát alakító Jordán Tamás, továbbá Döbrösi Laura, Jászberényi Gábor, Bárdos Judit, Pogány Judit, Papp János, Hámori Ildikó, Tordai Teri, Kertész Péter, Mikó István és Baranyi László is.

Középen a rendező, Deák Kristóf
Forrás: Varga Imre / színhaz.online

január legelején kerül országszerte a mozikba, de a díszbemutatóját már megtartották Budapesten, a Cinema City Arénában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra