Bencsik András: sokan aggódnak Orbán Viktor túlsúlya miatt

A kormányoldalon nem megszokott, hogy valaki ilyen nyíltan beszél a miniszterelnök fizikumáról.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője szerint Orbánnak sok hibája van. „Sok hibája van. Túlsúlyos, emiatt sokan aggódnak” – ezt mondta Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a Békemeneten Orbán Viktorról a 24.hu-nak.

A kormányoldalon nem megszokott, hogy valaki ilyen nyíltan beszél a miniszterelnök fizikumáról. Bencsik természetesen nem csak ezt emelte ki, így folytatta a lapnak: „Nagyon okos. Nagyon pontosan tudja, mit akar, és teljes mértékben egyetértek vele."

Orbán, disznóvágás
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek