Berlin külvárosában akart betörni Vuk

A csendes riasztó kapta rajta a surranó kis árnyat. Karak valószínűleg elmenekült a tetthelyről.

Rókafit mentettek a berlini járőrök, pedig eredetileg betöréshez riasztották őket. A német főváros déli részén, egy erdő közeli háznál történt az eset, amiben a szögesdrótba keveredett kölyökróka szerencsére nem sérült meg súlyosabban - írja a police.hu.

Rókát mentettek a berlini rendőrök
Berlini Rendőrség

A ház tulajdonosa nem kockáztatott, azonnal a rendőröket hívta, amikor a telefonján betörés miatt beindult a csendes riasztó az éjszaka közepén. A Neuköln területén járőröző rendőrök gyorsan kiértek a helyszínre, de amikor a nyüszítést meghallották, már tudták, hogy nem ember lesz a tettes. Az némileg meglepte őket, hogy egy kölyökrókát találtak a helyszínen.

Rókát mentettek a berlini rendőrök
Berlini Rendőrség

A növényfuttatóba és szögesdrótba keveredett négylábút egy multifunkciós késsel szabadították ki a járőrök, majd a sérült rókát átadták az állatvédőknek. Időközben a sebesült ellátása is megtörtént, majd szabadon engedték. Ha nincs a csendes riasztó, valószínűleg elpusztult volna.

Rókát mentettek a berlini rendőrök
Berlini Rendőrség
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek