Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bértámogatást kapnak a labdarúgóklubok is a korlátozások miatt

Köszönik szépen.

A koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére hozott korlátozások mellett a kormány bejelentett új gazdaságvédelmi intézkedéseket, mint adókedvezmények, bértámogatások, és ágazati kedvezmények formájában nyújtanak segítséget a vállalkozásoknak.

Az egyik rendelkezés szerint „a munkaviszonyban foglalkoztatott személy bruttó munkabére ötven százalékának megfelelő összegű, munkaerőpiaci program szerinti támogatás nyújtható”, ezen kívül szociális, szakképzési és rehabilitációs hozzájárulást sem kell fizetniük cégeknek.

Az érintettek között szerepelnek a profi sportolók és sportegyesületek, köztük a labdarúgóklubok is. Mivel a korlátozások egyelőre harminc napig vannak érvényben, az új támogatások, mentesítések november hónapra vonatkoznak. - írja a hvg.hu .

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra