A besurranó áldozatait keresi a rendőrség

A gyanú szerint H. A. augusztus elején több körmendi tömbházba ment be és a lépcsőházakban a kulcsra nem zárt lakásokba behatolva az ott talált értékeket eltulajdonította.

A Körmendi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat a képen szereplő H. A. körmendi lakossal szemben, aki a gyanú szerint augusztus elején több körmendi tömbházba ment be és a lépcsőházakban a kulcsra nem zárt lakásokba behatolva az ott talált értékeket - főként készpénzt, illetve iratokat - eltulajdonította.

A nyomozók kérik, hogy azon személyek, akiknek a lakásából ismeretlen módon, a nyár folyamán valamilyen értéke eltűnt, vagy házuk lépcsőházában a fényképen szereplő személlyel találkoztak, jelentkezzenek a 94/592-630 számú telefonon, vagy a 107 segélyhívón.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy a bejárati ajtókat ne hagyják nyitva, még az otthon tartózkodásuk idején is mindig zárják kulcsra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra