Hangot adunk nektek! – A Nyugat beszélgetése a lapkészítésről, újságírásról, adománygyűjtésről

Roznár Gyöngyi főszerkesztő és Józing Antal szerkesztő várta a kérdéseket.

A Nyugat Nyitott szerkesztőségi napok sorozatában rendszeresen beszámolunk az érdeklődőknek a munkánkról és a média helyzetéről. Ezt a beszélgetést a pandémia miatt most online tartottuk meg.

A beszélgetés apropója, hogy december 2-án indult adománygyűjtő kampányunk, "Hangot adunk nektek! Segítsetek elindítani új stúdiónkat!" jelmondattal. Célunk összesen 2,5 millió forint összegyűjtése, amelyből már 2,3 millió megvan. Köszönet nektek, nagyon! A pénzből stúdiót szeretnénk építeni.

Itt éred el támogatói oldalunkat.

Roznár Gyöngyi főszerkesztő és Józing Antal szerkesztő várta a kérdéseket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast