Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hangot adunk nektek! – A Nyugat beszélgetése a lapkészítésről, újságírásról, adománygyűjtésről

Roznár Gyöngyi főszerkesztő és Józing Antal szerkesztő várta a kérdéseket.

A Nyugat Nyitott szerkesztőségi napok sorozatában rendszeresen beszámolunk az érdeklődőknek a munkánkról és a média helyzetéről. Ezt a beszélgetést a pandémia miatt most online tartottuk meg.

A beszélgetés apropója, hogy december 2-án indult adománygyűjtő kampányunk, "Hangot adunk nektek! Segítsetek elindítani új stúdiónkat!" jelmondattal. Célunk összesen 2,5 millió forint összegyűjtése, amelyből már 2,3 millió megvan. Köszönet nektek, nagyon! A pénzből stúdiót szeretnénk építeni.

Itt éred el támogatói oldalunkat.

Roznár Gyöngyi főszerkesztő és Józing Antal szerkesztő várta a kérdéseket.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast