Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Beszorult a sofőr a fák közé csapódott Mercedesbe Gércénél

A 84-es főútról a szántóföldre, majd fák közé rohant egy Mercedes, aminek sofőrjét tűzoltók szabadították ki a járműből. Az autót az útról egyáltalán nem lehetett látni.

Jánosháza irányába tartott egy Mercedes a 84-es főúton, aminek sofőrje előzni próbált, viszont már az ő járművét is előzte egy motor. A Mercedes vezetője megijedt és lekormányozta az útról az autót, körülbelül 150 métert robogott egy szántóföldön, majd egy erdős részen a fák közé csapódott. Az autó kitört egy fát és egy másiknak ütközve állt meg.

A kocsit egy középkorú nő vezette, aki megsérült és beszorult, a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki és adták át a mentőknek.

Információink szerint a nő könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet, kivizsgálásra szállították kórházba.

Beszorult a sofőr a fák közé csapódott Mercedesbe Gércénél
További helyszíni képekért kattintson!
Pintér Patrícia

Az autót egy Manitou munkagép emelte ki a fák közül, hogy az autómentő elszállíthassa. A műszaki mentés idején félpályán haladhatott a forgalom.

Beszorult a sofőr a fák közé csapódott Mercedesbe Gércénél
Nagyon mélyen a fák közé került a kocsi
Pintér Patrícia

A balesetnek szerencsére volt szemtanúja, aki látta berobogni a Mercedest a fák közé és hívott segítséget. A roncsot a 84-es főútról egyik irányból sem lehetett látni, a sofőr pedig beszorult az autóba és a telefonját is csak utólag találták meg a bokrok alatt. Ha senki sem látta volna becsapódni az autót a fák közé, a sofőr nagy valószínűséggel sokáig a roncs foglya lett volna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra