Betépve, droggal a táskájában akart bejutni a rendőrségre

Sokan azt hitték, hogy egy megrendezett jelenetet látnak a Múzeumok Éjszakáján a Rendőrpalotában, de tévedtek.

Hihetetlen, de igaz: marihuánával a táskájában, kábítószer hatása alatt akart bejutni a rendőrségre egy fiatal a Múzeumok Éjszakáján Budapesten. Így végül nem a Rendőrpalotában, hanem a kerületi kapitányságon kötött ki - írta a police.hu

Több ezren álltak sorba idén is a Múzeumok Éjszakáján, hogy a BRFK programján beléphessenek a Rendőrségi Igazgatási Központba. A látogatóknak ruházat- és csomagátvizsgáláson kellett átesniük a bejáratnál.

Sokan azt hitték, hogy megrendezett jelenetet látnak, amikor a rendőrök egy fiatalember hátizsákjában jellegzetes szagú droggyanús növényi anyagot találtak. A 19 éves szabadkígyósi lakos nem tagadta, hogy némi marihuána van nála, amiből nem sokkal korábban fogyasztott is. Mintavételre állították elő, ahol ez be is bizonyosodott, ezért a XIII. Kerületi Rendőrkapitányságon csekély mennyiségű kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt hallgatták ki. A gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek