Betiltja a petárda és a tűzijáték árusítását a kormány

Egy szilveszteri buli több hetes védekezés eredményét sodorhatja veszélybe.

A járvány miatt eddig is biztos volt, hogy szilveszterkor elmaradnak a nagyobb bulik, a kormány ugyanis az operatív törzs javaslata alapján arról döntött, hogy az év utolsó napján is fenntartja a kijárási tilalmat este 8 és reggel 5 óra között, valamint 10 embernél több nem lehet egy helyszínen.

„Egy buli több hetes védekezés eredményét sodorhatja veszélybe” – mondta a kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás a tájékoztatón azt is megerősítette, hogy a bulitilalom miatt betiltják a petárda és tűzijáték értékesítését az országban. Arra viszont nem tért ki, hogy számíthat-e szankciókra, aki a tavalyról titokban megtartott néhány petárdát, és azt használja fel az ünnepléshez. - írja a hvg.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek