Vasvári betöréssorozat - Célegyenesben a rendőrök

Megtalálták az elmúlt hetek betöréssorozata során eltűnt tárgyak nagy részét a rendőrök. Házkutatást tartottak a feltételezett orgazdáknál, egyikük éppen illegálisan főzte a pálinkát.

Az elmúlt hetekben Vasváron, Pácsonyban és Asóújlakon több lakást és pincét törtek fel, ahonnan szerszámokat, használati tárgyakat, sőt kispuskákat loptak el. A nyomozás eredményeként jutottak el a két feltételezett orgazdához, a nyomozók is meglepődtek, hogy egyikük éppen szeszt főzött, mégpedig illegálisan. Erről értesítették a vám- és pénzügyőrséget is.

Rengeteg szerszámot foglaltak le a rendőrök

A házkutatás során megtalált eszközök
A házkutatás során megtalált eszközök

A házkutatások eredményesnek bizonyultak. P. F. vasvári lakásán az alábbi tárgyakat foglalták le: 1 db 22-es kaliberű kispuska, 76 db 22-es kaliberű kispuska lőszer, valamint a kispuskához tartozó hangtompító, melyeket szakértő bevonásával tovább vizsgálnak. Ezen kívül öt különböző típusú fúrógép, egy benzines fűkasza és egy kézi gyalu, két sarokcsiszoló-gép, 4 db benzines láncfűrész, 1 db 70 literes rozsdamentes tartály tartóval, 1 db szőlőprés nyomófákkal és tartozékaival, 1 szőlődaráló, valamint 1 db kis méretű szeszfőző-üst és a hozzá házilag készített csővezeték.

A másik gyanúsítottnál, H. Z. vasvári otthonában lefoglalt tárgyak között van 5 db fúrógép, 2 db elektromos szegély-nyíró, 1 db benzines és 2 db elektromos láncfűrész, 3 db dekopír fűrész, 3 db sarokcsiszoló-gép, 1 db rezgő csiszoló-gép, 3 db fűnyíró, 1 db elektromos sövényvágó-gép, 1 db mikrohullámú sütő, 1 db akkumulátor-töltő, 1 db gallyvágó-olló, 1 db melegítő pisztoly csővel, 1 db elektromos emelő-csörlő berendezés, valamint 1 db keringető-szivattyú szett.

A házkutatás során megtalált eszközök
A házkutatás során megtalált eszközök

Az ügy ezzel még nem ért véget, hiszen a betörés elkövetővel még adós a rendőrség. A nyomozók tájékoztatása szerint rövidesen őket is elfogják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra