Betört egy szombathelyi ékszerboltba, pár órán belül elfogták

A betörő öt és fél millió forintnyi ékszert, parfümöt és egyéb illatszert vitt magával.

A rendőrök pár órán belül elfogták azt a vármegyei férfit, aki egy szombathelyi ékszerboltba is betört tegnap hajnalban - közölte a rendőrség a police.hu-n.

Mint írják, a rendőrségre április 16-án 5 órakor érkezett bejelentés arról, hogy betörték egy szombathelyi ékszerüzlet üvegajtaját.

A városi rendőrök a közterület-felügyelet kamerarendszerén észrevették, hogy a bejelentést megelőzően egy férfi az utcában gyanúsan viselkedik, akit igazoltattak is. Nála ekkor még csak egy üres utazótáska volt. Ezt követően a férfi vonatra szállt.

A szombathelyi nyomozók jelzésére azonban a célállomáson a celldömölki járőrök várták. A nála lévő teli táskában már ékszerek, illatszerek és egyéb használati tárgyak voltak, amelyekkel nem tudott elszámolni, így elfogták és előállították.

A betörő az ékszerüzletből közel öt és fél millió forintnyi ékszert, parfümöt és egyéb illatszert vitt magával. A nyomozók egyéb tárgyakat is találtak nála, azokról kiderült, hogy két olyan autóból származnak, amelyeket a férfi útközben tört fel Szombathelyen.

A rendőrök a tolvajt többrendbeli dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló